Recull de les mesures aplicades per la COVID-19

ECOM publica un recull de les mesures que s’han pres arran de la COVID-19

Des d’ECOM hem recollit en un document les mesures i els ajuts que s’han aplicat arran de crisi generada per la COVID-19, per tal posar més a l’abast de tothom aquestes mesures i donar suport a les persones i els col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat, com és el cas de les persones amb discapacitat.

La COVID-19 ha generat una situació d’excepcionalitat que avui dia ja podem dir que està creant angoixa, i també pobresa i precarietat, ja que per algunes persones aquesta situació ha comportat que no puguin fer front a les despeses necessàries per al manteniment de la seva llar. Per tal de reconduir aquesta situació, les administracions i les entitats estan aplicant mesures a les quals les persones en situació de vulnerabilitat poden acudir per tal de rebre ajuts, assessorament o informació sobre diferents aspectes.

Des d’ECOM, som conscients de la incertesa que ha generat la COVID-19 i la gran quantitat de mesures que s’han disposat per diversos organismes, com l’estat, la Generalitat de Catalunya o els diferents ajuntaments arreu del territori. És per això que hem creat aquest document que recull les mesures i els ajuts a partir de diferents àmbits: habitatge, treball, mesures específiques per a persones amb discapacitat, iniciatives solidàries d’entitats, mobilitat, suport psicològic, entre altres.

Descarregar Recull de les mesures aplicades per la COVID-19 »

També pots veure

Pasando el confinamiento – Saliendo

Pasando el confinamiento – Saliendo.