Joan

Publicado el: 15 de octubre de 2021

Mi email: ortegabordoy@gmail.com

Resido en: Molins de Rei Código postal: 08750

Soy: Hombre

Estoy disponible: Mañanas, Tardes

Tengo: Entre 30 y 39 años

Tengo permiso de conducir y vehículo propio

Me presento:
Em dirigeixo a vostès perquè vull oferir la meva candidatura al vostre projecte i m’agradaria entrar en el procés de selecció.
Com podran comprovar en el currículum adjunt, sóc Tècnic Superior d’Integració Social.
Tinc molta experiència en l’atenció i acompanyament a les persones, en feines molt diverses com l’acompanyament i adaptació del lloc de feina per a una persona amb Diveritat funcional per a Can Fisas, Dinamitzador del Club Social Relaciona’t, responsable d’un negoci i cooperativa d’hosteleria, operari de la Deixalleria Municipal de Pallejà i Informador de la campanya contra incendis de la Diputació de Barcelona.
D’altra banda, fora de l’entorn professional tinc coneixements i habilitats artístiques en il•lustració, murals i grafiti, creació de material didàctic i educatiu com llibres infantils, i disseny de samarretes i portades d’àlbums de grups musicals.
La meva experiència personal en el món social també es complementa a travès de diversos anys d’associacionisme i col•laboració en diverses entitats municipals. També gràcies als diversos voluntariats realitzats en diversos països i projectes a Palestina, Grècia i Sèrbia, realitzant tasques d’atenció, gestió de les diferents warehouses, servei i distribució de cuina i menjar, activitats d’oci per a infants i joves, etc.
Em considero una persona creativa, dinàmica, autònoma i amb capacitats per ser un bon Integrador Social. Considero que estic en un moment de vida ideal per treballar en el món social i aportar el meu gra de sorra i la meva experiència personal, a més de la il•lusió per acompanyar respectuosament a totes aquelles persones usuàries i participants del vostre projecte..
Actualment tinc disponibilitat total, tant als matins com a les tardes i caps de setmana.
Tinc facilitat per treballar en equip i cooperar. Sóc responsable i tinc moltes ganes de seguir adquirint coneixements nous i d’aplicar els que ja tinc.
En l’actualitat, cerco una feina que s’ajusti més a les meves necessitats i interessos, motiu pel qual agrairia ser rebut en una entrevista amb la finalitat de poder ampliar la informació resumida en aquesta carta de presentació.

Descargar CV

Volver a los anuncios »

També pots veure

Adda

Publicado el: 3 de noviembre de 2021 Mi email: adircobe@gmail.com Resido en: Malgrat de Mar …