Joan

Publicat el: 24 de febrer

El meu email: joanignasipuig@gmail.com

Resideixo en: Barcelona Codi postal: 08027

Soc: Home

Estic disponible: Matins, Tardes, Nits, Caps de setmana, Viatges

Tinc: Entre 30 i 39 años

No tinc permis de conduir

Em presento:
Fa alguns anys que treballo d’AP. Conec la filosofia que hi ha al darrere i la comparteixo -l’he feta meva-. Per mi, aquesta feina és quelcom més que una forma de guanyar-me econòmicament la vida. És la meva petita contribució perquè el món en el qual vivim esdevingui inclusiu i just. Molt diferent de com és ara.

Per un altre costat, m’agrada fer feina en espais socials de petit format. Per això, dur a terme les tasques laborals a la teva llar, amb tota la responsabilitat que això comporta, és ideal per mi. Ja que no he de dinamitzar grans grups de persones i això dona qualitat a la meva experiència professional.

De mi:
Tinc estudis superiors en l’àmbit social (Educació Social). He treballat els últims anys com AP i vull continuar fent-ho. Actualment, estic assistint un usuari mitjançant el Projecte de Vida Independent d’ECOM (tinc referències seves, podeu parlar amb ell). Però vull ampliar les hores, ja que només realitzo 10 h setmanals. Parlo català i castellà. He portat a terme tasques amb sondes. No soc cap expert, però sé cuinar mínimament pel dia a dia. Per la meva part, m’és indiferent el sexe i el gènere de la persona a la qual he d’assistir. Em desplaço en bicicleta elèctrica per tota Barcelona i soc molt molt puntual.
M’encantaria que compartíssim una entrevista en la qual poder conèixer-nos i veure si podem donar-nos un cop de mà l’un a l’altre.

Descarregar CV

Volver a los anuncios »

També pots veure

Yaiza

Publicat el: 17 de març El meu email: yaizawork@gmail.com Resideixo en: Mataró Codi postal: 08302 …