Josua

Josué

Mi email: josue.bcn@gmail.com

Resido en: El Masnou

Soy: Hombre

Estoy disponible: Tardes, Noches, Fines de semana

Tengo: Entre 30 y 39 años

Tengo permiso de conducir y vehículo propio

Me presento:
Sóc estudiant a distància del grau d’atenció a persones en situació de dependència i estic traient-me el de Tècnic en emergències sanitàries per lliure. M’he avocat totalment cap al camp de l’acompanyament i les cures i desitjo aportar i aprendre tot el que aquesta realitat comporta. No tinc gaire experiència professional però he estat al carreg d’una familiar durant més de 20 anys. Em considero empàtic i energètic i encara la que està caient, conservo il·lusió pel futur.

Sobre mi:
Com a formació estic cursant actualment el CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i preparant les proves lliures de Tècnic en Emergències Sanitàries.
A banda he realitzat els cursos bàsics de: Atenció a malalts d’Alzheimer, Serveis assistencials a víctimes de maltractament, PNL, Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, Primers auxilis, Cures pal·liatives, Ambulància i trasllat de pacients i el d’Atenció sanitària en situacions d’emergència.

Experiència com acompanyant escolar de persona amb mobilitat reduïda i com a monitor de menjador a centre educatiu amb funcions com el suport en trasllats, l’assistència, cures a l’alimentació i temps lliure.

En altres sectors he estat operari a una fàbrica de vidre, agent comercial d’assegurances, operari en tunel de rentat de cotxes, repartidor en vàries ocasions, conductor de prototips de cotxes, treballador al camp, vaig muntar la meva pròpia empresa de distribució i he estat al sector tèxtil darrerament.

Utilitzo el castellà i el català indistintament i d’anglès tinc un nivell baix (A1)

Destacaria com habilitats l’empatia, la constància, que sóc adaptatiu i resolutiu i força disciplinat.

Si mi perfil es de interés y encaja con lo que se está buscando, podemos ponernos en contacto para ampliar información si lo desea.

Descargar CV

Volver a los anuncios »

També pots veure

Omar

Mi email: omartourayjabbi@gmail.com Resido en: Barcelona Soy: Hombre Estoy disponible: Mañanas, Tardes, Noches, Fines de …