Maria

Maria

El meu email: mariaamiguet99@gmail.com

Resideixo en: Barcelona, Gràcia

Soc: Dona

Estic disponible: Tardes

Tinc: Entre 18 i 29 años

Tinc permis de conduir i vehicle propi

Em presento:
Ahir a classe la meva professora ens va posar un video de persones amb diferents discapacitats i com els ajudaven els seus assistents personals. Em va interessar molt i després em va presentar aquest projecte. M’agradaria molt treballar d’Assistent Personal perquè si he escollit estudiar Integració Social és per ajudar que persones que no tenen els privilegis que jo tinc com els de poder caminar amb les dues cames o el simple fet de poder veure amb els dos ulls en una totalitat, puguin portar igualment un estil de vida digna dins una societat sentint-se inclosos com qualsevol altre persona.

De mi:
He treballat sobretot amb nens petits de 3 a 15 anys, de professora de repàs, d’una acadèmia d’anglès i d’auxiliar de professor/a a classes de plàstica. El meu nivell de català i castellà són natius, parlo i entenc molt bé l’anglès, no tinc el títol pero si el nivell entre C1 i C2, i un francès molt bàsic amb el que em defenso. He estudiat dos anys a la universitat però ara estudio Integració Social. Sóc una persona enèrgica i sociable, també sóc empàtica i responsable. Tinc moltes ganes d’aprendre i d’ajudar!

Volver a los anuncios »

També pots veure

Laia

Mi email: laiaverdaguersole@gmail.com Resido en: Barcelona, Sants-Montjuic, Sants Soy: Mujer Estoy disponible: Tardes Tengo: Entre …