Presentació en el GLA del llibre "Cojos y precarias. Haciendo vidas que importan"

Presentació en el GLA del llibre «Cojos y precarias. Haciendo vidas que importan»

OVIBCN proposa per a la sessió del GLA la lectura de: Cojos y precarias haciendo vidas que importan: cuaderno sobre una alianza imprescindible. (Traficantes de Sueños, 2011). Descarregar el llibre en pdf.

Dimarts 26 d’abril, 2016. 19h
Lloc: Biblioteca Trinitat Vella-J.Barbero. Localització.

Aquest llibre, al qual hem anomenat “quadern”, per ser polifònic i divers, com nosaltres mateixes, és el fruit de tres anys de converses càlides, debats apassionants i reflexions conjuntes entre un grup de persones amb diversitat funcional (ens neguem a que ens anomenin discapacitades, minusvàlids, etc.) pertanyents al Fòrum de VidaIndependent i dones feministes que han vingut abordant temes de precarietat femenina amb especial èmfasi en el treball de cures des de la Agencia de Asuntos Precarios de Todas A Zien en la Casa Pública de Mujeres Eskalera Karakola.

El GLA (Grup de Lectura Activa de la biblioteca Trinitat Vella) és una iniciativa que vol promoure la reflexió, el debat i activisme a través de la lectura. Obre la biblioteca als moviments socials, guiats per la seva experiència, per compartir coneixements, idees i diferents maneres de treballar les problemàtiques socials, i fer de la biblioteca un espai per a la reflexió, la participació i els debat, un lloc per a la convivència, el desenvolupament personal i la formació compartida entre les persones.

També pots veure

Imagen de la exposición

«Mi cuerpo somos todas» de Antonio Centeno en «108 días»

Lydia Ourahmane. 108 Días Del 28 de noviembre de 2023 al 1 de abril de …