Presentació en el GLA del llibre "Cojos y precarias. Haciendo vidas que importan"

Presentació en el GLA del llibre «Cojos y precarias. Haciendo vidas que importan»

OVIBCN proposa per a la sessió del GLA la lectura de: Cojos y precarias haciendo vidas que importan: cuaderno sobre una alianza imprescindible. (Traficantes de Sueños, 2011). Descarregar el llibre en pdf.

Dimarts 26 d’abril, 2016. 19h
Lloc: Biblioteca Trinitat Vella-J.Barbero. Localització.

Aquest llibre, al qual hem anomenat “quadern”, per ser polifònic i divers, com nosaltres mateixes, és el fruit de tres anys de converses càlides, debats apassionants i reflexions conjuntes entre un grup de persones amb diversitat funcional (ens neguem a que ens anomenin discapacitades, minusvàlids, etc.) pertanyents al Fòrum de VidaIndependent i dones feministes que han vingut abordant temes de precarietat femenina amb especial èmfasi en el treball de cures des de la Agencia de Asuntos Precarios de Todas A Zien en la Casa Pública de Mujeres Eskalera Karakola.

El GLA (Grup de Lectura Activa de la biblioteca Trinitat Vella) és una iniciativa que vol promoure la reflexió, el debat i activisme a través de la lectura. Obre la biblioteca als moviments socials, guiats per la seva experiència, per compartir coneixements, idees i diferents maneres de treballar les problemàtiques socials, i fer de la biblioteca un espai per a la reflexió, la participació i els debat, un lloc per a la convivència, el desenvolupament personal i la formació compartida entre les persones.

També pots veure

Ilustración con diversas personas y diversidades

Jornada Mediació I Accessibilitatat

En el marc del “Pla d’accessibilitat de museus i centres i espais d’arts visuals de …