Cartel anunciador de la proyección de 'Defiant lives'

Projecció de Defiant lives (vides desafiants)

Defiant lives (vides desafiants)

El NAIXEMENT i el TRIOMF del MOVIMENT pels DRETS de les persones amb DIVERSITAT FUNCIONAL

Projecció del documental i debat posterior

Dilluns 3 de juny a les 18h

Centre Cívic Sandaru

Organitza OVI de Barcelona i Centre Cívic Sandaru

Dins del programa: Fes-te del barri

– ENTRADA LLIURE –

Defiant Lives presenta davant l’espectador la lluita silenciada d’activistes pro-drets civils de les persones amb diversitat funcional que, encara centrada als Estats Units, Gran Bretanya i Austràlia, a dia d’avui és una expressió globalment vàlida de la pugna vigent i incessant per la igualtat i la llibertat d’aquest col·lectiu.

S’han rescatat per a aquesta producció materials videogràfics inèdits d’els qui, des de l’experiència personal com a homes i dones reus del sistema institucionalizador, van entendre immediatament que la seva excarceració els deixava davant nous fronts de lluita. Aconseguir la independència i el control sobre les seves vides va comportar llavors com ara a identificar reptes polítics i culturals, soscavar la profunditat i fortalesa dels pilars que encara sostenen el perniciós model mèdic-rehabilitador.

Defiant Lives és un documental apassionat els personatges del qual troben en tots nosaltres una immediata similitud amb aquests homes i dones de la nostra quotidianitat que en qualsevol enclavament geogràfic i temporal encara desafien amb rebel·lia els riscos de crear un món millor i diferent per a la llibertat de les persones amb la diversitat funcional.

També pots veure

UNA VIDA INDEPENDENT I D’INCLUSIÓ EN LA COMUNITAT UN DRET A GARANTIR

Publicacions amb les demandes del Moviment Vida Independent Garraf a la Generalitat i als grups parlamentaris

Som un Moviment ciutadà per la defensa del dret a una vida independent i d’inclusió …